JLD J-Hex kunststof beschoeiing

J-Hex kunststof beschoeiing van JLD International biedt praktische voordelen in transport en installatie. Gemakkelijk stapelbaar, minimaliseert het ruimte in transport en op de bouwplaats. Het is een betaalbaar alternatief voor andere soortgelijke damwanden. Het is tevens een duurzame oplossing door het gebruik van gerecyclede knststof-materialen en heeft een levensduur van minimaal 60 jaar.button url=”https://jldinternational.com/informatie-aanvragen/” text=”Vrijblijvend informatie aanvragen”]

 

“Net zo indrukwekkend zijn als onze damwanden”

 

J-Hex beschoeiing biedt een flexibele oplossing voor beschoeiingen en grondkerende constructies, waarbij maatwerk centraal staat. Projecten van uiteenlopende aard kunnen gerealiseerd worden door de mogelijkheid om de lengte van de schermen naar behoefte aan te passen en uit een assortiment van palen te kiezen. Naargelang de uitkomst van de sterkteberekening kan de constructie verder versterkt worden met een verankeringssysteem voor verhoogde stabiliteit.

 

 

Het J-HEX profiel:

 

 

 

 

Toepassingen

 

Beschoeiing
JLD biedt een duurzame, onderhoudsarme oeverbescherming met een lichte constructie, ideaal voor vijvers, sloten en waterwegen.

 

 

 

Dit is ons nieuwst model, Later meer informatie.

Het JLD team staat voor je klaar!