PROJECTEN | DRIJVENDE STEIGERS

 

JLD is in Nederland exclusief dealer voor MARINETEK, een internationaal opererende producent voor jachthavens en geavanceerde drijvende oplossingen. Met de oplossingen van Marinetek biedt JLD Contracting beton-, staal-, aluminium- en houten pontons, breakwaters, drijvende woningen en andere drijvende oplossingen.

JLD biedt klanten expertise en turnkey diensten van ontwerp, productie en installatie tot het onderhoud en de modernisering van de jachthavens en drijvende constructies aan.

Met de oplossingen van Marinetek biedt JLD Contracting beton-, staal-, aluminium- en houten pontons, breakwaters, drijvende woningen en andere drijvende oplossingen. Door middel van samenwerkingsverbanden, kan JLD zijn klanten expertise en turnkey diensten van ontwerp, productie en installatie tot het onderhoud en de modernisering van de jachthavens en drijvende constructies aanbieden.

 

DRIJVENDE STEIGERS | VISAFSLAG SCHEVENINGEN

 

01-scheveningen---drijvende-steigers
02-scheveningen---drijvende-steigers
03-scheveningen---drijvende-steigers
04-scheveningen---drijvende-steigers
01-scheveningen---drijvende-steigers
02-scheveningen---drijvende-steigers
03-scheveningen---drijvende-steigers
04-scheveningen---drijvende-steigers
previous arrow
next arrow

Het noordelijke Havenhoofd wordt vernieuwd. Het is een gezamenlijk plan van het viscluster, met ondernemers uit het gebied, de gemeente Den Haag en VolkerWessels Vastgoed. Bij de visafslag van Scheveningen zijn nieuwe drijvende steigers gerealiseerd. Er is gekozen voor de zeer stabiele Marinetek All-Concrete Pontoons.

Marinetek All-Concrete is ontworpen voor het aanmeren van boten in moderne jachthavens en aanlegplaatsen, zijn volledig en zwaar versterkte pontoneenheden zeewaardig, zeer sterk en onderhoudsvrij met een hoge laadcapaciteit en een zeer lange levensduur.

De pontons zijn verbonden door flexibele rubberen boutverbindingen, in de hoek en zijwaarts indien nodig en kunnen de sterkste meerpunten voor grote jachthavens creëren. De modellen optimaliseren het materiaalgebruik om een zuinig maar zeer duurzaam ponton te genereren voor elke jachthaven.

De drijvers zijn verankerd met meerpalen. Zoals met alle beton systemen van marineren, zijn All-Concrete Pontoons van uitzonderlijk sterke constructie met een levensjaar van 50 jaar.

DRIJVENDE STEIGERS | JACHTHAVEN PHUKET THAILAND

 

01-phuket-drijvende-steiger-web
02-phuket-drijvende-steiger-web
03-phuket-drijvende steiger-web
04-phuket-drijvende-steiger-web
01-phuket-drijvende-steiger-web
02-phuket-drijvende-steiger-web
03-phuket-drijvende steiger-web
04-phuket-drijvende-steiger-web
previous arrow
next arrow

Gelegen aan de noordoostelijke kust van het Eiland Phuket, kan Phuket Yacht Haven boten en jachten van alle soorten en maten ontvangen, maar over het algemeen wordt de jachthaven beschouwd als een eerste haven voor alle categorieën superjachten. Met de voordelen van toegang tot diep water en de nabijheid van een vliegveld is het de grootste en drukste marina in de regio.

JLD International werd door de havenbouwer, Marinetek, gevraagd mee te denken over oplossingen om de pontons waar de superjachten aan komen te liggen te verankeren. Gezien de enorm hoge krachten die erbij komen kijken om de superjachten bij alle weersomstandigheden op hun plek te houden diende er een unieke oplossing bedacht te worden.

De installatie is door het personeel van JLD aangestuurd en vlekkeloos verlopen. Een meet dan tevreden opdrachtgever heeft aangegeven het toepassen van JLD ankers als ideale oplossing te zien voor dergelijke projecten.

 

Meer informatie? Download hier uw brochure, bestektekst en rekenblad