JLD INTERNATIONAL BV

JLD International BV is wereldwijd leverancier van JLD Klapankers, ESP kunststof damwanden, WPC vlonder – en steigermaterialen en andere gerelateerde producten en worden succesvol toegepast in civiele constructies, erosiecontrole, maritiem, land- en tuinarchitectuur en overige toepassingen. Onze JLD Klapankers hebben uitgebreide constructieve toepassingsmogelijkheden voor grondverankering. Dankzij het typische mechanisme van intrillen en kantelen, wordt de grond niet verstoord. De lage initiale prijzen en de eenvoudige manier van installatie met behulp van standaard gereedschap, maakt ons ankersysteem een state-of-the-art product voor verankering in vrijwel alle grondsoorten. Bovendien wordt op elk geïnstalleerd anker de vooraf berekende benodigde trekkracht aangebracht. Het installeren en testen gebeurt gelijktijdig, waardoor het anker direct belastbaar is.

 

JLD CONTRACTING BV

JLD Contracting BV, een zusterbedrijf van JLD International BV, is sinds 2014 actief in de Grond-, Weg- en Waterbouw alsmede de leidingbouw en de de leidingbouw en de infratechniek.Eén van de kernactiviteiten van JLD Contracting is het verwerken van de JLD-Klapankers voor het verankeren van damwanden en beschoeiingen, (gas)-transportleidingen, masten, boeien, grondkerende- en drijvende constructies. Tevens is JLD Contracting leverancier van WPC vlonder – en steigermaterialen JLD Contracting heeft met de ontwikkeling van de JLD-Dijkstabilisator, een innovatieve dijkverbeteringstechniek ontwikkeld die tot doel heeft de binnenwaartse stabiliteit van de dijken te verbeteren (Macrostabiliteit). Deze techniek is binnen de POV macrostabiliteit, een programma binnen het Nederlandse Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP) ontwikkeld.

 

ESP DAMWANDEN BV

Onze kunststof damwanden en glasvezel versterkte damwanden hebben uitgebreide toepassingsmogelijkheden voor grond- en/of waterkerende constructies. De ESP kunststofdamwanden worden niet aangetast door de omgeving, zijn bestand tegen chemicaliën, licht in gewicht en zijn vorstbestendig.

 

 

MISSIE

Het is ons doel om een winstgevende organisatie te worden door:

  • JLD International streeft er naar om de hoogst mogelijke service aan zijn klanten te leveren door technologische voorsprong met de focus op de klanten en de marktontwikkeling.
  • Wij zien onszelf als partners van onze klanten, onze werknemers, onze gemeenschap en onze omgeving.
  • Ons management, de technische- en verkoopmedewerkers zijn toegewijd aan de filosofie – het dienen van onze klanten door innovatie en effectieveoplossingen te leveren die voldoen aan de eisen, de levertijd en het budget.
  • Wij hebben als doel een nationaal en internationaal erkent begrip te worden dat wordt geassocieerd met Kwaliteit, Veiligheid en Waarde.
  • Wij zullen te allen tijde streven naar een optimalisatie van onze activiteiten, om zo effectiever en efficiënter te zijn.

Door een open en vertrouwde werkomgeving en cultuur binnen de organisatie te creëren, zullen wij de beste mensen aantrekken en behouden, wat als basis dient voor volledige toewijding en betrokkenheid.