JLD INTERNATIONAL BV

JLD International BV is wereldwijd leverancier van JLD Klapankers en daarbij behorende onderdelen: moeren, ankerstangen en ankerstoelen. Onze JLD Klapankers hebben uitgebreide constructieve toepassingsmogelijkheden voor grondverankering. Dankzij het typische mechanisme van intrillen en kantelen, wordt de grond minimaal verstoord. De prijsverhouding t.o.v. substituten en de eenvoudige manier van installatie met behulp van standaard gereedschap, maakt ons ankersysteem een prachtig product voor verankering in vrijwel alle grondsoorten. Bovendien wordt op elk geïnstalleerd anker de vooraf berekende benodigde trekkracht aangebracht. Het installeren en testen gebeurt gelijktijdig, waardoor het anker direct belastbaar is.

Tevens zijn wij  leverancier van JLD kunststof- en glasvezel versterkte damwanden. Onze damwanden hebben uitgebreide toepassingsmogelijkheden voor grond- en/of waterkerende constructies. Enkele voordelen van JLD kunststofdamwanden is dat ze niet worden aangetast door de omgeving, bestand tegen chemicaliën, licht in gewicht en vorstbestendig zijn.

JLD CONTRACTING BV

JLD Contracting BV, zusterbedrijf van JLD International BV, is sinds 2014 actief in de Grond-, Weg- en Waterbouw alsmede de leidingbouw en de infratechniek. Kernactiviteiten van JLD Contracting zijn het verwerken van de JLD-Klapankers en JLD damwanden. Daarnaast heeft JLD Contracting met de ontwikkeling van de JLD-Dijkstabilisator een innovatieve dijkverbeteringstechniek ontwikkeld welke tot doel heeft de binnenwaartse stabiliteit van de dijken te verbeteren (Macrostabiliteit). Deze techniek is binnen de POV macrostabiliteit, een programma binnen het Nederlandse Hoogwaterbeschermingsprogramma (HWBP), ontwikkeld.

 

 

MISSIE

Het is ons doel om een winstgevende organisatie te worden door:

  • JLD International streeft er naar om de hoogst mogelijke service aan zijn klanten te leveren door technologische voorsprong met de focus op de klanten en de marktontwikkeling.
  • Wij zien onszelf als partners van onze klanten, onze werknemers, onze gemeenschap en onze omgeving.
  • Ons management, de technische- en verkoopmedewerkers zijn toegewijd aan de filosofie – het dienen van onze klanten door innovatie en effectieve oplossingen te leveren die voldoen aan de eisen, de levertijd en het budget.
  • Wij hebben als doel een nationaal en internationaal erkent begrip te worden dat wordt geassocieerd met Kwaliteit, Veiligheid en Waarde.
  • Wij zullen ten alle tijden streven naar een optimalisatie van onze activiteiten, om zo effectiever en efficiënter te zijn.

Door een open en vertrouwde werkomgeving en cultuur binnen de organisatie te creëren, zullen wij de beste mensen aantrekken en behouden, wat als basis dient voor volledige toewijding en betrokkenheid.