PROJECTEN | AIRDOME VERANKERING

 

Het JLD klapanker is de oplossing voor projecten die verankering vereisen zoals airdomes, span luifels, (strand) tenten, opslagtanks, tribunes, zonnepanelen), restauraties, sportindustrie, schoolrijden, “zend” masten en antidiefstal.

 

AIRDOME VERANKERING | AZ

 

AV-az-1-web
AV-az-2-web
AV-az-3-web
AV-az-4-web
AV-az-1-web
AV-az-2-web
AV-az-3-web
AV-az-4-web
previous arrow
next arrow

Op het trainingscomplex van voetbalclub AZ Alkmaar was behoefte aan een luchthal waarin ook bij slecht weer in goede omstandigheden getraind kan worden. JLD heeft voor Poly-Ned de verankering verzorgd. Het ontwerp en leverantie voor de benodigde klapankers, welke de luchthal op zijn plaats houden, is door JLD International uitgevoerd.
De plaatsing is verzorgd door JLD Contracting. In totaal zijn er 252 ankers rondom de luchthal geïnstalleerd. Alle ankers hadden verschillende horizontale en verticale hoekverdraaiingen zodat deze exact in lijn lagen van de draden.

Lees meer. 

 

AIRDOME VERANKERING | VRIJHEIDSMUSEUM GROESBEEK

 

groesbeek-01-web
groesbeek-02-web
groesbeek-03-web
groesbeek-04-web
groesbeek-01-web
groesbeek-02-web
groesbeek-03-web
groesbeek-04-web
previous arrow
next arrow

Het Vrijheidsmuseum gevestigd in Groesbeek is een historisch educatief museum. Het museum ligt dicht bij Duitsland en midden in het gebied van twee van de belangrijkste operaties aan het Westfront tijdens WO2: Market Garden en Veritable. Centraal staat de Tweede Wereldoorlog, in samenhang met de geschiedenis van de 20e eeuw én de actualiteit. Het museum vertoont een sterke gelijkenis met een enorme parachute.

De kabels van de parachute zijn d.m.v. klapankers in de ondergrond verankerd.
JLD heeft voor dit project de leverantie en plaatsing verzorgd.

Lees meer.

 

Meer informatie? Download hier uw brochure, bestektekst en rekenblad