JLD HoogWaterSchot

 

JLD HoogWaterSchotten van JLD International BV bieden een gebruiksvriendelijke en efficiënte toegangsbeveiliging. De schotten hebben een waterkerende functie, op het moment dat er hoogwater dreigt te komen. De lichte barrières zijn een ideale oplossing om ingangen, deuren en poorten van gebouwen en huizen te beschermen tegen het plotselinge optreden van hoogwatermomenten.

“Een alternatief voor zandzakken tijdens HoogWater momenten “

 

Voordelen

 

Waterkering die u zich kunt veroorloven
Het HoogWaterschot maakt hoogwaardige hoogwaterbescherming mogelijk tegen een aanzienlijk lagere prijs in vergelijking met vergelijkbare mobiele hoogwaterbeschermingssystemen.

Onmiddellijke bescherming tegen hoogwater
Het Hoogwaterschot maakt de doorgang onmiddellijk waterdicht al na het leggen van de eerste vloedplank.

Alternatief voor geïmproviseerde oplossingen

De HoogWaterSchotten zijn een lichtgewichte oplossing voor zandzakken of andere geïmproviseerde oplossingen.

 

HoogWaterSchot-LITE

De lichtgewicht HoogWaterSchot LITE barrières zijn ideaal om ingangen, deuren en poorten in woningen, winkels, garages en andere locaties te beschermen tegen plotseling hoogwater. Ook is het Hoogwaterschot-LITE betaalbaarder dan de PRO door de materialen die worden gebruikt.

HoogWaterSchot-LITE is gemaakt van een composiet van PVC en geïntegreerde glasvezel om de profielen te versterken. Deze technologie maakt het mogelijk het materiaal te vergelijken met lichte stalen producten, maar met het gewicht, de prijs en de weerstand tegen omstandigheden die kunnen worden toegeschreven aan PVC.

HoogWaterSchot-PRO

Het aluminium HoogWaterschot PRO is een effectieve hoogwater bescherming die vergelijkbaar is met permanente waterkering, maar in vergelijking tot deze systemen kan de barrière gemakkelijk worden verwijderd zodra de dreiging en/of waterpeil afneemt. Bovendien kunnen er grotere afstanden overbrugd worden door het toevoegen van een middenpaal. Ideaal in brede toegangen, openbare ruimtes en industriële / opslaggebouwen of ter uitbreiding van de permanente infrastructuur.

 

 

 

Stel vrijblijvend jouw HoogWaterSchot samen!

 

of stuur een mail naar Info@Hoogwaterschot.nl en ons team neemt binnen 24 uur contact met u op.