HOE HET WERKT

1. Plaats de trekstang en de drijfstang in het anker en tril het anker naar de juiste diepte.

2. Verwijderen van de aandrijfstang.

3. Kantel het anker door het terugtrekken van de trekstang.

4. Breng het anker op de gewenste voorspanning.

1

1

2

2

3

3

4

4

DAMWANDVERANKERING

Een damwand is een grond- en/of waterkerende constructie en kan onder andere bestaan uit kunststof, hout, staal, beton of palen. Het damwand ontwerp zal aantonen of het nodig is om de damwand te verankeren. Voor de verankering van damwanden is het JLD Klapanker vaak een geschikte oplossing.

PIJPLEIDINGVERANKERING

Voor de fixatie en bescherming tegen het drijfvermogen van pijpleidingen, is de JLD klapanker de ultieme oplossing. Internationaal zijn kilometers van gastransport leidingen vast gezet met JLD Ankers.

KELDERVERANKERING

Bij gebouwen waarbij de kelder zich in het grondwater bevindt kan het zijn dat het eigen gewicht van het gebouw onvoldoende is om het opdrijvende vermogen van het water tegen te gaan. Het JLD klapanker is uitermate geschikt om dit tekort aan gewicht te compenseren door ze te verwerken in de keldervloer.

MARINE VERANKERING

Het (onderwater)verankeren van steigers, pontons, (navigatie)boeien, ligplaatsen en pijpleidingen. Het JLD Klapanker is de milieuvriendelijke plaatsvervanger voor het gebruik van betonblokken. Vele klapankers zijn er wereldwijd geïnstalleerd om het koraal en posidonia te beschermen voor de scheepsankers.

UTILITEITSVERANKERING

JLD International biedt een snelle en efficiënte verankeringsmethode voor spoorwegportalen, elektriciteit, telecommunicatie- en andersoortige masten.

EROSIEBESCHERMING

Verankeren van geotextiel en geocellen  d.m.v. JLD Klapankers op bijvoorbeeld  (steile) hellingen, taluds, rivieroevers en  bergwanden.

LAND- EN TUINARCHITECTUUR

Boomverankering met ondergrondse kluitverankering of de standaard tak of kroon verankering met de JLD Klapankers.

OVERIGE TOEPASSINGEN

Het JLD klapanker is de oplossing voor projecten die verankering  vereisen zoals airdomes, span luifels, (strand)tenten, opslagtanks, tribunes, zonnepanelen (solar), restauraties, sportindustrie, schoorlijnen, “zend”masten en antidiefstal.

 

Meer informatie? Download hier uw brochure en rekenblad

 

JLD-Klapanker

jld-klapanker

Damwanden

damwanden

Drijvende steigers

marinetek

JLD Dijkstabilisatie

jld-dijkstabilisatie