POLDER SNERT… helaas nog even op de plank

POLDER SNERT… helaas nog even op de plank

Helaas…… dit bijzondere jaar hadden we bij JLD International Innovatief op de grens van land & water graag willen afsluiten met een persoonlijk bezoek bij onze vele relaties en partners. Omdat dit nu door de COVID situatie niet mogelijk is, zijn we genoodzaakt om de “beroemde” poldersnert naar grootvaders recept nog even op de plank te laten staan.

Zoals op dit lekkernij weergegeven willen we iedereen bedanken voor deze samenwerking en het gegeven vertrouwen. Zodra het weer kan komen we met plezier bij je langs om dit lekkers te delen. Polder snert eet je namelijk gezamenlijk en met smaak. Hopelijk tot snel en in ieder geval tot na 19 Januari?

Ondanks alles wensen we iedereen toch een hele plezierige periode en feestdagen toe. Wellicht een lichtpuntje met onze  polder snert in het vooruitzicht. Succes allemaal #wedoenhetsamen #JLDinternational #JLDcontracting