JLD 4 dagen op de Infratech 2015 beurs in Ahoy Rotterdam

JLD 4 dagen op de Infratech 2015 beurs in Ahoy Rotterdam

Afgelopen 20 t/m 23 januari was JLD Contracting aanwezig op de Infratech 2015 beurs in Ahoy Rotterdam.

Deze editie van de InfraTech beurs stond JLD er met een prachtige stand om naast het succesvolle concept “JLD klapanker” de nieuwste ontwikkelingen genaamd de Dijkstabilisator en de VPPS (pijpleiding druksysteem) te promoten.

De JLD-Dijkstabilisator is een project waar JLD Contracting momenteel samen met partners Antea group, Wiertsema & Partners en Waterschap Rivierenland aan werkt om devar link = document.getElementById(‘link2736’);link.onclick = function(){document.location = link.getAttribute(‘href’);} dijken te versterken. De uitvoering vindt plaats binnen het HWBP programma,

“POV Macrostabiliteit”. De VPPS is een project waar JLD Contracting samen met partner Gasunie aan werkt om snel goedkoop en effectief o.a. transportleidingen in de grond aan te leggen of dieper te drukken in geval van dekking manco’s. .

De stand werd druk bezocht en er waren veel geïnteresseerden.

Snel meer nieuws over de Klapankers, Dijkstabilisator en VPPS!

Bekijk hiervar link = document.getElementById(‘link2736’);link.onclick = function(){document.location = link.getAttribute(‘href’);} onder de video’s die op de beurs zijn vertoond: