GRONDVERANKERING | GROND- EN WATERKERENDE CONSTRUCTIES | DIJKSTABILISATIE

 

JLD International is producent en leverancier vor de civiele- en infrastructurele industrie. Met onze specifieke kennis en kunde, actief op de grens van land en water, opereren wij internationaal vanuit het hoofdkantoor in het Noord-Hollandse De Goorn.

Naast de kernactiviteiten, te weten klapankers, damwanden en drijvende constructies houdt JLD zich ook bezig met het versterken van dijken met de JLD-Dijkstabilisator.

JLD International is een innovatief bedrijf gespecialiseerd in verankeringstechnieken. De recente innovaties vloeien voort uit ervaringen opgedaan met JLD-Klapankers.

Veiligheid, kwaliteit en sociale betrokkenheid staan bij JLD voorop. Wij zijn VCA**- en ISO9001- gecertificeerd!

 

       

Missie

 

Het is ons doel om een winstgevende organisatie te worden door:

  • JLD International streeft er naar om de hoogst mogelijke service aan zijn klanten te leveren door technologische voorsprong met de focus op de klanten en de marktontwikkeling.
  • Wij zien onszelf als partners van onze klanten, onze werknemers, onze gemeenschap en onze omgeving.
  • Ons management, de technische- en verkoopmedewerkers zijn toegewijd aan de filosofie – het dienen van onze klanten door innovatie en effectieve oplossingen te leveren die voldoen aan de eisen, de levertijd en het budget.
  • Wij hebben als doel een nationaal en internationaal erkent begrip te worden dat wordt geassocieerd met Kwaliteit, Veiligheid en Waarde.
  • Wij zullen te allen tijde streven naar een optimalisatie van onze activiteiten, om zo effectiever en efficiënter te zijn.

Door een open en vertrouwde werkomgeving en cultuur binnen de organisatie te creëren, zullen wij de beste mensen aantrekken en behouden, wat als basis dient voor volledige toewijding en betrokkenheid.