#DUURZAME-DINSDAG | FLOATING SOLAR

#DUURZAME-DINSDAG | FLOATING SOLAR


#DUURZAME-DINSDAG | FLOATING SOLAR

“Be part of the SOLUTION”

De eerste dinsdag van september is Duurzame Dinsdag. Een bijzondere dag waarop duurzame ideeën en initiatieven een podium krijgen in politiek Den Haag.
JLD is de oplossing voor de verankering van uw duurzame energie. Wij verzorgden ankerontwerp, leverantie en installatie (verankering) inclusief het testen van de ankers voor deze drijvende PV-installatie (Floating-Solar) bij dit waterzuiveringsdepot.

JLD kan voor drijvende PV-installaties een ankerontwerp opstellen dat voldoet aan de Internationale Standaard (Eurocode 7). De feitelijke anker leverantie en installatie inclusief het testen van de ankers kan door JLD worden verzorgd. Onze expertise is bouwen in partnerschap, JLD International , innovatief op de grens van land en water.

#solar #floating #duurzaam #JLDcontracting #JLD #klapanker  #verankering  #leveren #oever