JLD verbindt zich aan “Circular Plastics Alliance”

JLD verbindt zich aan “Circular Plastics Alliance”

“JLD International BV” heeft zich aangesloten bij “Circular Plastics Alliance” en wij delen  gezamenlijk een duidelijke missie op het gebied van MVO.

Binnen deze alliantie streven wij ernaar 25% op onze logistieke keten te besparen en de CO2-voetafdruk terug te dringen. Dat heeft positieve impact op het milieu, ons bedrijf en op de samenleving. Samen met onze partners werken wij er hard aan onze ambitieuze doelen waar te maken.

Circular Plastics Alliance is een initiatief van Circular Plastics en zijn partners. Opgericht in 2019 door professionals met vele jaren ervaring op het gebied van plasticrecycling, ontwerp, productie en logistiek. Al sinds 2015 werkt Circular Plastics aan innovaties binnen o.a. de bloemen- en plantensector, de tuinbouw, de bouw-, grond-, wegen- en waterbouw en air-cargo-bedrijven. Dankzij de recycle-activiteiten van de Circular Plastics Alliance-partners hebben we toegang tot zeker 300.000 ton per jaar aan lokaal gerecycled plastic van hoge kwaliteit. Dat biedt kansen voor JLD International BV binnen de Grond, Wegen- en Waterbouw.

Deze kunststof van hoge kwaliteit is 100% opnieuw verwerkt door circulaire technologie. Het wordt hergebruikt in duurzame producten in de Grond-, Wegen- en Waterbouw (GWW) waar JLD International BV actief in is.

(www.circular-plastics.com)