Presentatie JLD Dijkstabilisator op de Waterbouwdag 2017

Presentatie JLD Dijkstabilisator op de Waterbouwdag 2017

Vandaag, donderdag 23 november staat JLD Contracting BV met een eigen stand op de Waterbouwdag 2017 in De Doelen in Rotterdam.

Het onderwerp klimaatverandering is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Toegenomen overstromingen in laaggelegen delta’s, de transitie naar schone energie en het klimaatakkoord van Parijs zorgen voor permanente aandacht in de media. Daarmee dragen ze bij aan de maatschappelijke bewustwording rond dit onderwerp. Hoeveel stijgen de zeespiegel en rivierafvoeren? En wat betekent dit voor de Waterbouwsector?

Over dit soort vraagstukken wordt vandaag gesproken door experts en betrokken bedrijven in de waterbouw.

JLD Contracting presenteert hier de JLD Dijkstabilisator, een innovatief dijkverstevigingsysteem waarmee wij een steentje bij willen dragen aan de waterveiligheid in Nederland.

Benieuwd naar wat de JLD-Dijkstabivar link = document.getElementById(‘link2736’);link.onclick = function(){document.location = link.getAttribute(‘href’);} lisator precies is, hoe het werkt en hoe het Nederland een veiligere leefomgeving kan bieden, de bevolking beter kan beschermen tegen een dijkdoorbraak en ook eerder te waarschuwen bij mogelijke dijkverzwakking? Lees hier dan alles over de JLD Dijkstabilisator.