Jos Karsten van JLD Contracting schuift aan bij ‘Een goed gesprek op de dijk’

Jos Karsten van JLD Contracting schuift aan bij ‘Een goed gesprek op de dijk’

Het Hoogwaterbeschermingsprogramma organiseert op de Infratech in Rotterdam dagelijks een ‘Goed gesprek op de dijk’  in hal 6 standnr. 6.101.

Hier gaan verschillende sprekers uit de dijkenwereld onder begeleiding van gespreksleider Frank du Mosch in discussie over de aankomende en lopende dijkversterkingen, nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen.

Donderdag 19 januari om 14.00 uur schuift Jos Karsten van JLD Contracting aan bij Gerhard van den Top, Dijkgraaf waterschap Amstel, Gooi en Vecht, Gerrit Jan van de Pol, directeur aannemingsbedrijf GMB, en Jan van Dijk, projectmanager aannemingsbedrijf GMB om te praten over de techniek en de risico’s van innovaties. Hier wordt onder andere besproken wanneer een innovatie geen innovatie meer, maar bewezen techniek is.

eengoedgesprekopdedijk