Geslaagde startbijeenkomst Project Overstijgende Verkenning Macrostabiliteit

Geslaagde startbijeenkomst Project Overstijgende Verkenning Macrostabiliteit

Waterschap Rivierenland organiseerde op maandag 19 januari de startbijeenkomst POV (Project Overstijgende Verkenning) Macrostabiliteit. Op het programma stond onder andere de JLD-dijkstabilisator, met een presentatie van Jos Karsten en een bezoek aan de proeflocatie. Motel Volendam Katwoude zat vol met genodigden.

Bekijk hieronder een video compilatie:

De JLD-Dijkstabilisator is een project waar Antea Group momenteel samen met partners JLD Contracting BV, Wiertsema & Partners en Waterschap Rivierenland aan werkt.

In de middag kwamen interessante thema’s rondom het HWBP/POV Macrostabiliteit aan bod tijdens diverse plenaire sessies en workshops. Tevens was er op het einde van de middag een excursie naar de testlocatie van de JLD-dijkstabilisator.