Woensdag 20 oktober gratis Webinar

Woensdag 20 oktober gratis Webinar

GRATIS WEBINAR ” HOW TO KEEP FPV IN PLACE”  MELD JE GRATIS AAN!

JLD International BV is als (verwerkend) producent actief in de Grond-, Weg- en Waterbouw en de infratechniek.
Kernactiviteiten van JLD zijn het leveren en ondersteunend verwerken van de JLD-Klapankers en (Kunststof) damwanden. Daarnaast heeft JLD met de ontwikkeling van de JLD-Dijkstabilisator een innovatieve dijkverbeteringstechniek ontwikkeld welke tot doel heeft de binnenwaartse stabiliteit van de dijken te verbeteren (Macrostabiliteit).

Samen met onze partners kan JLD voor drijvende PV-installaties een ankerontwerp opstellen dat voldoet aan de Internationale Standaard (Eurocode 7). De feitelijke anker leverantie en installatie inclusief het testen van de ankers kan door JLD worden verzorgd. Onze expertise is bouwen in partnerschap, JLD International , innovatief op de grens van land en water.

Ter herinnering! Volgende week, op woensdag 20 oktober, om 17:00 CET, gaat de eerste aflevering van onze gratis webinarserie over Floating Solar live. We zullen de uitdagingen die er zijn voor het verankeren en afmeren van drijvende PV-installaties (FPV) bespreken. Jos F. Karsten zal met plezier optreden als spreker in een discussiepanel met deskundige en ervaren sprekers, Tore Hordvik, Arndt Hildebrandt en Michele Tagliapietra in de rol van moderator.

Houd er rekening mee dat het webinar gratis is, maar met een beperkte aanwezigheidscapaciteit. Als de maximale capaciteit is bereikt en je kunt niet inloggen, of als de tijdzone niet geschikt voor je is, worden opnames en dia’s beschikbaar gesteld aan iedereen die zich registreert.

link naar het aanmelden aan de presentatie

#floating #solar #floatingsolar #webinar #verankeren